Четвъртък, 11 Февруари 2016

Проект на Наредба за изменение на Наредба за дейността на „Синя зона“ и платените паркинги стопанисвани и експлоатирани от ОП „Паркинги и гаражи“ гр.Разлог.

Написана от

Община Разлог, на основание чл.26, ал.2 от Закона за нормативните актове, обявява публично обсъждане на Наредба за изменение на Наредба за дейността на „Синя зона“ и платените паркинги стопанисвани и експлоатирани от ОП „Паркинги и гаражи“ гр.Разлог.

Публичното обсъждане се обявява за 14 дневен срок считан от 10.02.2016г., за предложения и становища по настоящия проект на Наредба за изменение на Наредба за дейността на „Синя зона“ и платените паркинги стопанисвани и експлоатирани от ОП „Паркинги и гаражи“ гр.Разлог.

Очакваме Вашите аргументирани предложения и становища на адрес, гр.Разлог, ул.“Шейново“ №2 – Общински информационен център за обслужване на граждани.
М О Т И В И

За приемане на Наредба за изменение на Наредба за дейността на „Синя зона“ и платените паркинги стопанисвани и експлоатирани от ОП „Паркинги и гаражи“ гр.Разлог.
Актуализацията на общинската наредба се налага от факта, че социално-икономическата характеристика на ул.“Братя Каназиреви“ – в участъка от ул.“Подполковник Спиридонов“ до ул.“Стефан Стамболов“ и ул.“Хан Аспарух“ – отсечката до входа на фронт-офиса на Община Разлог не е подходяща за експлоатация на тези места за кратковременно паркиране „Синя зона“ и че е икономически нецелесъобразно за предприятието.

Прочетена 1083 пъти
Image

ОБЩИНА РАЗЛОГ

Официален уеб сайт

гр. Разлог ул. “Стефан Стамболов” №1

0747/80095 - ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

ob_razlog@bcmesta.bg

ОБЩИНА РАЗЛОГ © 2020 Всички права запазени.