Сряда, 25 Август 2021

ОБНОВЕНОТО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ „РАДОСТ“ Е ГОТОВО ДА ПОСРЕЩНЕ ДЕЦАТА ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Написана от

Днес, с празничен водосвет, отслужен от отец Димитър Белчин, ОДЗ „Радост“ отваря врати за новата учебна година.

Детското заведение ще посрещне своите възпитаници с изцяло ремонтирани спални помещения и помещения за игра. Всички стени и тавани са шпакловани и боядисани в нови и свежи цветове. Досегашната подова настилка е заменена от ламиниран паркет. Изцяло са сменени вътрешните врати на всички помещения. Цялата електрическа инсталация е подменена, сменени са всички радиатори, монтирани са нови осветителни тела.

Ремонтните дейности са изцяло финансирани от бюджета на община Разлог.

„С изключителна радост днес правим водосвет на обновеното детско заведение „Радост“ - с прекрасни условия за всички, които ще работим тук и най-вече – за децата. – сподели директорката на ОДЗ „Елиза Астинова“ Светла Копанарова. - Всичко това е благодарение на последователните грижи на община Разлог и лично на кмета г-н Красимир Герчев за образователната инфраструктура и значително подобряване на условията за развитието на нашите деца.“- каза още Светла Копанарова.

Кметът на община Разлог Красимир Герчев поздрави екипа на ОДЗ „Радост“ с пожелание да постигат още по-високи стандарти във възпитанието и развитието на децата на Разлог. „Това е поредната стъпка в подкрепа на образователната инфраструктура.– каза Красимир Герчев и добави, че инвестициите в образованието на всички нива са приоритет на община Разлог и ще продължават, защото са инвестиции в бъдещето.“

Прочетена 842 пъти

Галерия със снимки

Image

ОБЩИНА РАЗЛОГ

Официален уеб сайт

гр. Разлог ул. “Стефан Стамболов” №1

0747/80095 - ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

ob_razlog@bcmesta.bg

ОБЩИНА РАЗЛОГ © 2020 Всички права запазени.