Петък, 07 Февруари 2020 17:07

АНГЛИЧАНИ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА "СНЕЖАНКА" - С. БАНЯ

Написана от 
 
Зам. кметът по соц. дейности на Община Разлог – инж. Венцислав Гърменов и дарители от „Christian Community“ бяха днес посрещнати топло от децата и от служителите на Детска градина "Снежанка" - с. Баня.
 
Най-новата инициатива на английската благотворителна организация е насочена в подкрепа на Детска градина "Снежанка" - с. Баня. Дейността на „Christian Community“ е свързана с подпомагане на учебни структури за непълнолетни ,в съответствие с принципите на християнската вяра. Разбира се, играта е най-същественият елемент във възпитанието и развитието на децата. Английската група дари голям брой подаръци на децата, както и други вещи и материали за нуждите на учебното заведение. Сред разнообразието от играчки можеха да се видят и такива, които развиват различни умения на децата. Малчугануите и учителите бях трогнати от подаръците, които получиха.
 
„Много се радвам, че днес съм при вас, където ме посрещате толкова гостоприемно. С осъществяването на необходимите ремонти от Община Разлог през изминалото лято и днешните дарения, Детска градина "Снежанка" има още по-добри условия за обучение и възпитание.“ – каза инж. Венцислав Гърменов. Той благодари на дарителите от „Christian Community“ за подкрепата и за вярата в доброто.
 
Прочетена 829 пъти