Петък, 09 Март 2018 13:39

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев участва в среща с президента на Европейската народна партия Жозеф Дол

Написана от 

Президентът на ЕНП Жозеф Дол се срещна с кметовете и председателите на Общински съвети от цялата страна.
Жозеф Дол поздрави българските градоначалници, избрани с листата на управляващата партия в страната, за успешното развитие на българските региони в последните години. Той подчерта, че българските градове и села се развиват непрекъснато и изрази увереност, че стандартът на живот на всички български граждани ще бъде усезаемо подобрен под ръководството на тези кметове.
Градоначалниците от своя страна изразиха благодарността си към ЕНП и заявиха, че европейската солидарност и финансирането на важните за българите проекти от страна на ЕС е от изключително значение за всички населени места в страната. Всеки от българските кметове даде своите убедителни доводи пред Дол защо кохезионната политика не трябва да се променя като дадоха примери от регионите, които управляват. Президентът на ЕНП каза, че страната ни е сред отличниците в тази сфера и заяви, че кохезионната политика е важна не само за България, но и за целия ЕС, защото обединява страните-членки.
По време на срещата си с българските кметове и председатели на Общински съвети от цялата срана президентът на ЕНП изрази задоволството си, че те живеят с проблемите на хората на населените места, които ръководят.

Източник: struma.com

Прочетена 567 пъти